De ‘Klasbak’ aankopen


Muziekinstrumenten aankopen doe je best bij een specialist. Zo ben je zeker van de kwaliteit en duurzaamheid. Het is verleidelijk om erg goedkoop te gaan, maar voor een beetje meer geld heb je al gauw veel meer kwaliteit. Na een grondig marktonderzoek naar prijs/kwaliteit, stelde FabrikMuzik groep van 15 basisinstrumenten samen!  Ze zijn makkelijk combineerbaar met elkaar, zijn stevig, duurzaam en klinken ook nog eens mooi.  Ook zitten de ritme-en instrumentkaarten erbij gevoegd.  Zo kan je er meteen mee aan de slag! 


Wat zit er in die klasbak?


Het klokkenspel - De triangel - De rasp - De handtrom - De maracas - Het houtblokje - De tamboerijn - De gong - De belletjes - Het schellenraam - Een set metalen klankstaven
Een kleurrijke set klokjes - Een volledige set boomwhackers - Een set schudeitjes in een doosje - Een set ritmestokjes - Een grote en kleine set ritmekaarten - Een grote en kleine set instrumentkaarten, zo heb je van elk soort instrument ook een duidelijk pictogram!

‘Klasbak’ aankopen of meer info?

Stuur een mailtje naar info@fabrikmuzik.be en stel je vraag.
Wij contacteren je zo snel mogelijk en maken dan concrete afspraken!

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie. Klik op Ok om onze pagina alsnog te bezoeken.

OK